27 april, 2018

Hitta inspiration i Reformbanken

På  länken till Reformbanken nedan hittar du ett levande smörgåsbord av förslag med konkreta reformidéer och lösningsförslag för de som inom politik eller övriga delar av samhället vill bidra till ett bättre samhälle. Syftet är att inspirera debatten, och i synnerhet valdebatten 2018, att diskutera förslag som är offensiva, dynamiska och involverar flera goda krafter i att lösa samtidens stora utmaningar.

Låt dig inspireras av Reformbanken till ytterligare tankar eller kanske starta nya initiativ baserat på idéerna! Dela gärna reformförslagen och kom också gärna på förslag på andra områden som borde reformeras.

Reformerna är  från start baserade på idéer som diskuterats i så kallade reformfrukostar som Reforminstitutet arrangerat vid sju olika tillfällen tillsammans med Prime, som också hjälpt till med Reformbanken. Banken täcker i nuläget sjukvården, skolan, integrationen, samhällsdebatten och kommunal ekonomi.

Reformfrukostarna fortsätter härnäst med en frukost under Almedalsveckan om reformer för att återskapa förtroende för politiken.